Maak kans op leuke prijzen tijdens het event!

Tijdens het event houden wij een loterij voor alle bezoekers. Iedereen krijgt bij binnenkomst een lotnummer waarmee je kans maakt op hele leuke prijzen.

Hierbij een overzicht van de prijzen die je kan winnen.

SPA DETOX treatment- Krullenspa t.w.v. € 110,-

Tijdens de detox behandeling maken wij gebruik van een scalp scrub. De scalp scrub is een natuurlijke exfoliant en zorgt voor het verwijderen van productresten, dode huidcellen, bacteriën en overtollige oliën die de huid afsluiten. Na het gebruik van de scrub krijg je minder snel last van haaruitval en een geïrriteerde hoofdhuid. Na de scrub volgt er een rozemarijn/ appel azijn spoeling voor de overgebleven restjes product. Dit voedt de huid en zorgt voor een stabiele ph waarde. Wij gebruiken een masker op maat om het haar te voeden in combinatie met de nieuwste stoomtechniek en sluiten de behandeling af met een heerlijke hoofdhuid massage en rozenwater voor de hoofdhuid. De behandeling eindigt met de stylings producten aanbrengen en persoonlijk advies op maat voor langere periode.

Mede mogelijk gemaakt door de Krullenspa

2x T-Shirts van Wrong Friends

Wrong Friends geeft een aantal super vette t-shirts weg voor de loterij! Benieuwd naar hun gehele collectie? Kijk dan op www.wrong-friends.com

Mede mogelijk gemaakt door Wrong Friends

5 x StrakStrak puntkam van iishasworld

iishasworld geeft een aantal puntkammen weg. De puntkam wordt gekenmerkt door evenredige pennen en een dunne metalen greep/steel aan de achterkant en een soort haakje aan het begin. Deze kam is geschikt voor elk type haar en wordt vooral gebruikt om het haar te verdelen, maar ook om te kammen en stylen.

Door de scherpe metalen steel en het haakje aan de voorkant lukt het jou makkelijk om een rechte, strakke scheiding te maken.

Benieuwd naar hun gehele collectie? Bezoek www.iishasworld.com

Mede mogelijk gemaakt door iishaworld

Intake +Huidanalyse t.w.v. €49,50

Vooraf een eerste behandeling is er een Intake + Huidanalyse om zo een duidelijk beeld te krijgen van jouw lifestyle en huidconditie. De behandeling wordt dan ook altijd afgestemd op je wensen en de conditie van jouw huid.

Mede mogelijk gemaakt door Beauty By Hilly

Scrunchies van Shambo Hair

Scrunchies make everything better. Wij houden van scrunchies! Scrunchies zijn superhandig en geven net dat beetje extra aan je paardenstaart of knotje. Deze scrunchie is super zacht en elastisch en is beter voor je haar dan gewone haarelastiekjes. Deze zachte haarelastiek is gemakkelijk uit je haar te halen zonder dat je haar breekt.

Mede mogelijk gemaakt door Shambo Hair